Hypotheken

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijke stap. Het is voor de meeste mensen de grootste uitgave van hun leven. Daarbij ontstaan financiële verplichtingen die zeer lang doorlopen. Geen stap dus om lichtzinnig te nemen.
 
Wat is de juiste hypotheek voor u? Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Bovendien zijn er vele aanbieders op de markt. Geen eenvoudige opgave om hieruit de juiste keuze te maken. U realiseert zich vast dat er bij een hypotheek meer komt kijken dan alleen het leningbedrag of het rentepercentage.

Maak daarom een afspraak met ons voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden voor u op een rij. Samen met u zoeken wij naar de hypotheek die het beste aansluit op uw situatie.
 
Op korte termijn volgt hier aanvullende informatie die is bedoeld als leidraad voor iedereen die meer wil weten over het afsluiten van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken.
Voor een persoonlijk hypotheekadvies op maat kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons kantoor opnemen.
 
Bel ons op 0413-252154 of stuur een email naar info@delaat-assurantien.nl.


seh.gif