Uw personeel

Talent is schaars op de arbeidsmarkt dus u wilt wat doen om goede, gemotiveerde arbeidskrachten aan u te binden. Het salaris heeft u natuurlijk zelf in de hand, maar ook op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden is veel mogelijk. De vraag is alleen: hoe stelt u een pakket samen dat niet alleen interessant is voor uw werknemers, maar ook voor u als werkgever?
 
Er zijn diverse mogelijkheden om, bijvoorbeeld, de zorgverzekering voor uw personeel collectief te regelen (eventueel in combinatie met een verzuimoplossing). Datzelfde geldt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en misschien wel de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde: de pensioenregeling. Wij kunnen u precies vertellen welk pakket en welke risicoregeling het best passen bij uw eisen en wensen. Zowel op collectief als op individueel niveau voor uw werknemers.
 
Zoals u weet doet de overheid steeds minder op het gebied van de sociale zekerheid. Een deel van die verantwoordelijkheid ligt bij u, een ander deel bij uw werknemers. Maar waarom zou u het niet helemaal uit handen geven aan ons? Dat scheelt u tijd, energie en geld. En u weet zeker dat het goed is geregeld.